Årets guldgnomer


Förra året vann Fria Ligan pris som årets spelkonstruktör, även om vi tyckte det var kul var vi kanske lite tveksamma till det hela, vi hade ju egentligen inte släppt något då. Därför är det extra kul att se att årets slit har lönat sig när Boningen idag utropade vinnarna i årets omröstning. Tre av fyra skinande gnomer går till Fria Ligan med frilansare: årets konstruktör, årets rollspel med Svavelvinter och årets illustratör blev den skicklige Daniel Falck. Otroligt kul tycker vi och stort tack till alla som bidragit genom att skriva, illustrera och hjälpa oss lämpa det mastodontprojekt – som Svavelvinter trots allt var – i mål. Att den fjärde gnomen går till Tove Gillbring från Fenix gör inte saken sämre, hon är utan tvekan värd alla spelpriser som finns för sitt arbete med att ge ut en kvalitativ speltidning i år efter år.

Tack!

Kommentarer

    Petter B skriver:

    Hatten av för det! Många timmars slit ligger bakom.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan