Morwhayle hos Lekbergs


Ligan gästade Lekberg’s Board Game Day i Stockholm i lördags. Det blev massor av spelsnack, lite Roborally och ett halvt scenario (inklusive RP-skapande) med vårt kommande rollspel Spelet om Morwhayle. Mycket kul!

Den ene brodern Lekberg deltog själv i speltestet och gick så hårt in i rollen som den fritänkande drakmagikern Darko att halva Morwhayle höll på att brinna ner. Så kan det gå! Tyvärr var vi tvungna att bryta innan hjältarna hade lyckats lista ut vem som mördar magiker i stadens gränder – och varför…

En annan trevlig nyhet på Morwhayle-fronten kan ni se här. Vi ser mycket fram mot resultatet!

(fotot till höger är taget av Magnus Lekberg)

Kommentarer

  Jimmy Ringkvist skriver:

  Då jag är en av dem som befinner mig vid bordet på fotot – kan jag glatt låta meddela att det är ett fin produkt på gång!

  Vi hade viss tidsbrist när vi satte oss ner, vilket självklart hjälpte till att vi skruvade allt ett extra varv på kortast möjliga tid. Mycket lätt att ta till sig och tror spelet absolut kan nå en ungdomlig publik, tack för speltestet Tomas!

  Tomas skriver:

  Tack själv, det var kul!

  ollesvensk skriver:

  Ah, synd att man missade det tillfället. Hade varit kul att komma förbi med grabben. Vi har ju varit med att speltesta Morwhayle.

  Lekberg's skriver:

  Tack till Fria Ligan som kom till Board Game Day. Ni har en stående inbjudan till våra speldagar.

  Det var kul att få spela Morwhayle och vi kommer garanterat att sälja massor av spelet i vår butik. Men innan dess så tror jag att vi på Lekberg’s måste ge oss ut i Gränsrymden för att möta våra öden. Coriolis-spelmöte planeras kring nyår.

  /Anders på Lekberg’s

  Kosta skriver:

  Härligt att höra – sammanfaller idag även med en skön recension av Gränsrymden och Djachroum i senaste numret av Fenix!

  Marcus skriver:

  snälla kan inte ni återuppta mutant

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan