Och vinnaren är…


Att utse en segrare i scenariotävlingen till Svavelvinter visade sig vara en rejäl utmaning. Under middagen i går drog undertecknad en lans för David Altsäters Kärleksspelen medan Nils lade sin röst på Jörgen ”Klaatu” Karlssons Kolflagornas kastell.

Utslagsrösten gick till Kosta, som till slut gav segern till … Kärleksspelen. Stort grattis till herr Altsäter! På ett imponerande sätt lyckas scenariot på det lilla utrymme som var givet få in massor av spännande karaktärer, bifigurer och prövningar på hertig Spinalungas lantgods Villa Millefoli. David – skicka din bildbeskrivning på valfri karaktär (helfigur) till vår info-adress, så att Per Folmer kan sätta igång och skapa ditt pris!

Vi vill rikta ett särskilt hedersomnämnande till Kolflagornas Kastell, som har en väldigt häftig premiss och startscen: Karaktärerna är en skara modiga bybor som har vågat sig upp till kastellet där riddar Arn Dunkelbrink just har utkämpat sin batalj mot draken Blatifagus, i öppningsscenen av romanen Svavelvinter. Lysande!

Vi tackar ödmjukast för samtliga bidrag, som nu ska layoutas av Christian och sedan kommer att göras tillgängliga för alla via Svavelvinters nedladdningssektion.

Kommentarer

  Joel skriver:

  Gratulerar!

  Klaatu skriver:

  Det luktar valfusk. Är det säkert att David Alsäter inte har mutat Fria Ligan med kakor och lemonad? 🙂

  Kul tävling var det i alla fall. En hedrande andra plats och ett särskilt hedersomnämnande är inte fy skam. Hoppas ni gör en till tävling i framtiden och att några fler nappar på uppgiften. Själv återvänder jag till min mörka håla för att vässa mina blyertspennor. Muhahahaha….

  Tomas skriver:

  Mutor? Nej, självklart inte. *torkar bort smulor ut mungipan*
  Skämt åsido – vi gillade verkligen upplägget i Kolflagorna. Om du skulle vilja bygga ut det till ett lite längre scenario är vi mycket intresserade… 🙂

  davalt skriver:

  Det är gott att höra att Ligan slutligen tog sitt förnuft till fånga och valde rätt… oräkneliga mutkakor senare 😉
  Skämt åsido, det är mycket glädjande att höra att Kärleksspelen gick hem hos Ligan. Tycker Kolflagornas Kastell låter som ett spännande scenario, så jag förstår att konkurrensen var hård. Ser fram emot att läsa dem alla när ni lagt upp dem.
  Jag hoppas att ni gör detta med scenariotävling till en återkommande grej så att fler rollspelare får chansen att dela med sig av sina alster till Svavelvinter.
  /David

  Peter skriver:

  Ditto – jag har precis varit i full färd med att byta jobb och land – annars hade jag definitivt skickat in ett litet bidrag.

  Tomas skriver:

  Vi vill förstås också hylla de två andra bidragen i tävlingen: ”Kampen om arvet” av Andreas Williamsson och ”Kärlek & hat” av Joel Haglund. Även om de inte tog hem förstapriset är de utmärkta miniscenarier med massor av spännande intriger att gräva ur! Och som sagt kommer alla fyra bidragen att layoutas och publiceras i PDF-form av oss.

  Joel skriver:

  Ja, gärna en återkommande tävling!

  Peter skriver:

  Grattis till vinnaren och ser fram emot att läsa alla bidrag 🙂

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan