Egoboost


Det är inte utan viss nöjdhet som vi läser recensionen av Svavelvinter i det senaste rykande färska numret av Fenix. Recensenten Åsa Roos drämmer till med betyget 17/20 vilket gör att spelet får stämpeln ”Fenix rekommenderar”.

Men det finns fler skäl till att skaffa ett ex av tidningen förutom att smeka våra känsliga egon. Det specialskrivna äventyret Döds ände ger dig och dina vänner möjligheten att ikläda er rollerna som shaguliter under Järntornets sista skälvande dagar i ett karaktärsdrivet scenario som är redo att spelas direkt. Ett bra sätt att fördriva en regnig sommarkväll eller två.

För att fortsätta att klappa oss själva på axeln ser vi att Svavelvinter är etta på Science Fiction Bokhandelns rollspelslista. Trevligt!

Kommentarer

  Mithridates skriver:

  Visst ja, skulle ju inhandla den idag innan jag drog hem, vad bra att jag såg detta då innan jag begav mig hemåt 😉

  Nu får jag även ett antal nya argument till att min spelgrupp ska börja spela Svavelvinter! (de har varit lite motvilliga till det och vill hellre spela de rollspel som vi i princip alltid har spelat såsom Mutant och Coriolis :P) Sedan så vill jag berätta att jag inte är särskilt förvånad över eran positiva kritik, Svavelvinter är ett fantastiskt rollspel, reglerna är så oerhört mysiga, det enda jag ser som kan bli tråkigt med det är om spelarnas Förbannelse och Öde blir svåra att använda men det är något som är mycket enkelt att fixa!

  Lars Krantz skriver:

  Varken öde eller förbannelser har varit svåra att spela. Tvärtom. Jag vet dock inte hur det är med Skuggmakterna och skuggspelet än. Det har vi inte kört.

  Fito Garcia skriver:

  Grattis till nummer 1!

  Jens Go Game skriver:

  Kul att ni får så bra respons. Det är ni värda för det är ett sjukt bra rollspel. Ser fram emot att läsa Döds ände när det kommer ut i pressbyrån.

  Jag undrar om ni även kan lägga ut Marjurakartan i A3. Jag har fått hem skuggspelskartor i A3 från tryckeri nu. Det blev väldigt bra.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan