Döds ände i Fenix


Vi har precis skickat Svavelvinterscenariot Döds ände till speltidningen Fenix.  I detta karaktärsdrivna scenario till det nya rollspelet Svavelvinter upplever spelarna dramat från andra sidan. De tar själva rollen som shaguliter, under de ödesmättade dygnen och timmarna innan mästaren Shagul ska väckas ur sin krypta och avslöja hur döden kan besegras. Följer du dina ordensbröder in i det okända? Eller överger du sekten och väljer ett annat öde i avgörandets stund? Det är frågan i Döds ände.

Döds ände stäcker sig över tolv sidor och innehåller fyra färdigskapade shagulitnoviser med egna agendor och prövningar. Dessutom finns detaljerade kartor och beskrivning av Shaguliternas högkvarter, Järntornet, på den nordliga ön Marjura. Läsaren får även stifta bekantskap med bifigurer som Grafficanus och Gobrugda från Erik Granströms böcker. Håll utkik efter Fenix på Pressbyrån eller hos din återförsäljare av rollspel om cirka en månad.

Kommentarer

  Henke skriver:

  Det här har jag verkligen väntat på. Skall bli fantastiskt kul att läsa.

  Peter skriver:

  Wow, vilken fantastiskt rolig överraskning. Ännu ett gott skäl att köpa Fenix, och det låter som ett mycket spännande upplägg.

  Hoppas att vi får se en blandning av den här typen av fördjupning av konfluxberättelsen (i dess olika inkarnationer) och nya spännande miljöer, berättelser och sammanhang. Tror att båda tillför mycket

  bladerunner_35 skriver:

  Jag håller med. Det är kul att ni inte tvekar för att ”statta” och kartlägga även ikoniska delar av Trakorien/Svavelvinter. Även om det kommer till sin fulla rätt i en kampanj är det också kul att det finns ett par ”one-shots” som detta och Arhems sista dagar där man kan ta ut svängarna ordentligt i rollspelandet.

  Lars Krantz skriver:

  Ska bli roligt att kolla in när Fenix kommer ut. Håller på att läsa grundreglerna nu. Det är bra att jag har en kompis som också köpt spelet och för tillfället är sl. Svavelvinter är ju sjukt bra men reglerna skiljer sig från vanliga rpgn så det kan vara bra att ha någon att prata igenom dom med och lära sig av då han är spelledare.

  Jens Go Game skriver:

  Riktigt kul. Vår grupp spelar svavelvintet-äventyret (87) så det passar att växla till skurkarna.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan