Svavelvintersläpp på SF-bokhandeln


Lördagen den 16:e juni är det äntligen dags för det officiella släppet av Svavelvinter – Rollspel i Erik Granströms Värld, på SF-bokhandeln i Stockholm. Evenemanget går av stapeln klockan 13 och beräknas pågå till 17.

Närvarande är hela Fria Ligan och – så klart – nestorn Erik Granström. Det kommer erbjudas tid för frågor, signering av Svavelvinter, provspel av Skuggspelet på en vacker skuggspelskarta över de trakoriska öarna och en frågesport med ett trevligt pris.

Gå gärna in på Facebooksidan för eventet och kolla in detaljerna och tala om att du kommer eller bara för att säga hej.

Kommentarer

  Calle skriver:

  Kul! Låter som något man inte borde missa!
  /C

  Henke skriver:

  Kommer ni även till Göteborg? Isåfall måste man givetvis försöka vara på plats!

  Rickard skriver:

  Om det är officiellt släpp den 16 juni, när kan man förvänta sig att den förbokade guldklimpen väntar i brevlådan? Tidigare, senare (eller med fantasi-Posten, samma dag)?

  Kosta skriver:

  Leveransdatum till oss är satt till 11/6 och målet är att skicka ut dem pronto tillförbeställare och skribenter. Vi kände samtidigt att det skulle bli sent att ha release efter midsommar på sf-bok. Därav valet av datum.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan