Trakorien – vad är det?


Sedan vi släppte beta-PDF:en av Svavelvinterspelet har vi fått önskemål om en enkel introduktion till spelvärlden, för den som inte alls är bekant med Trakorien sedan tidigare. Inte så att världen är särskilt svår att förstå, men då den skiljer sig en hel del från klassisk Tolkien-fantasy är det inte fel med lite basinformation.

Sagt och gjort – vi bad Erik Granström beskriva sin värld på 2 000 tecken. Resultatet kan du läsa här! En bra text att sätta i händerna på den där vännen som är nyfiken på spelet eller romanerna men tycker att Trakorien känns lite överväldigande att sätta sig in i.

Kommentarer

    Adrian skriver:

    Ah, fantastiskt!
    Jag som själv är ovan vid världen har önskat mig precis något sådant här.
    Mycket välskrivet och informativt, ger en ett hum om vad man kan vänta sig.
    Gott initiativ!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan