Nytt i webshoppen


Nu har vi till slut lagt upp en ordentlig butikssida för våra produkter (inklusive Järnringens Coriolisböcker). Som ni redan vet är några av våra böcker print-on-demand-produkter som är tryckta av Publit. Det gör att vi för tillfället separerar dem från våra andra böcker på butiksidan. För de senare är det alltså Publit och inte vi själva som håller i försäljning och frakt. Med det sagt: skynda fynda! Det är kraftig rea på Coriolisprodukterna och det lilla vi har i lager är det sista som finns av regelboken och Mahanjis Väktare.

Kommentarer

    Rickard skriver:

    Finns det någon plan på att släppa t. ex. Svavelvinter i pdf-version?

    Tomas skriver:

    Som enbart PDF? Nej, inte för ögonblicket.
    Men alla som köper boken får en PDF på köpet (köper ni via återförsäljare är det bara att skicka in en kopia på kvittot).

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan