Ligan på webben


Nu när Svavelvinter trycks för fullt har vi tagit oss tid att göra lite annat som vi tidigare inte riktigt hunnit med. Från och med nu hittar du oss även Facebook och Google Plus. Följ oss där så lovar vi att posta lite smått och gott, både om vad vi gör och om saker som vi gillar. Dessutom har vi lagt upp en sida med nedladdninsgbara resurser till Svavelvinterrollspelet. Just nu hittar du rollformulär och en bunt stiliga skärmbakgrunder signerade Magnus Fallgren men vi kommer att fylla på med mer material inom en snar framtid. Och när du ändå är igång: du vet väl att vi finns på Twitter sedan en tid?

Kommentarer

    Daflum skriver:

    Det är härligt att kunna gilla er på ansiktsboken. Det har saknats 😛

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan