Svavelvintern är här!


Kommentarer

  bladerunner_35 skriver:

  Bra jobbat! Jag ska hämta ut min bok i eftermiddag. Timingen är perfekt då vi ska påbörja en sommarkampanj på söndag. 😀

  Jag är nyfiken på Tramenze och ser fram emot att få veta mer.

  Ja, Svavelvinter har nu nått Belgien! Snart skall sidorna fläckas ned med pommes frites och choklad. Tack för den!

  Peter skriver:

  Nu blir jag avundsjuk! Själv litar jag inte på La Poste och har bett Ligan skicka mitt ex. till föräldrahemmet i sverige. Tänk att jag hade kunnat sitta på café i chatelain och bläddrat i den….

  Ligan: Grattis – måste kännas grymt efter så mycket gott jobb

  Viktor skriver:

  Imponerande, minst sagt!

  Calle skriver:

  Jag kommer förbi en sväng imorgon eftermiddag. Hoppas vi ses då!
  /Hälsningar Calle

  Daniel skriver:

  Inget här ännu men hoppas att posten insåg att den inte gick ner och kommer med en avi på måndag 🙂

  Tomas skriver:

  Märkligt! Vi skickade med A-post i tisdags och onsdags, så alla borde ha kommit fram nu. Mejla oss om den inte kommer på måndag heller.

  Daniel skriver:

  Posten kungsholmen är alltid lite segare än övriga Sverige, idag damp en avi ner och jag kunde hämta den 🙂

  o/ Mycket fin bok!

  Måns skriver:

  Spelet har kommit och det ser oförskämt snyggt ut! Och det är inte bara yta! Innehållet är t.o.m bättre!

  Tack!!

  marcus schönbeck skriver:

  Min har inte kommit men hoppas på måndag

  Mattias skriver:

  Mycket vacker och kvalitativ bok, både fysiskt och innehållsmässigt!

  Dock skulle jag önska att det fanns en tryckt kartsamling. En samling lösa sidor i storleksordningen sidorna i boken med alla (kanske även fler) kartor på städerna och hertigdömen osv. Hade varit riktigt fint för att spela skuggspel på! Samt för att ha framför sig för allmän känsla och orientering utan att låsa regelboken.

  Jens Go Game skriver:

  Det vore en utmärkt idé med en kartbok, skulle köpa direkt. Gärna i A3 format.

  Jens skriver:

  Ah! Uthämtad på posten idag. Luktar nytt och gott! Allt ser snyggt ut oxå med undantag av framsidan som jag aldrig gillat, jag menar… en ”puffy shirt” 🙂 Nej tack! Men jag förstår att många andra gillar framsidan så det är ju bra.
  Se bara Seinfeld så förstår ni mitt argument… ingen vill ha på sig en ”puffy shirt” 🙂

  Calle skriver:

  Tack för signaturerna och pratstunden igår på SF-bokhandeln i Stockholm. Jag är mycket imponerad av det fantastiskt fina rollspelet, Svavelvinter, och jag hoppas få chansen att spela det någongång. Tillsvidare blir det läsning och omläsning, och det är inte fy skam det heller för en lunta av den här kalibern! Bra jobbat. Fortsätt så. (Ni får hellre ’göra en MUA’ än ’göra en Coriolis’ med Svavelvinter 😉

  Hummelkungen skriver:

  Ser riktigt nice ut det jag hunnit kolla. Fick det av några polare igår i 30-års present. En mycket fin gåva 🙂

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan