Ett oönskat avbrott


Som ni kanske märkte försvann vi från internet igår. Det var inte riktigt meningen men bieffekten av att sajten flyttades till en ny plattform hos vårt webbhotell. Det betyder att vi får en stabilare bas, mer utrymme att lägga upp snajdiga  spelprylar och förhoppningsvis slutet på de DNS-bekymmer en del har haft med sajten.

Vi ber om ursäkt för det plötsliga försvinnandet och lovar att förvarna lite bättre nästa gång vi gör något liknande!

Kommentarer

  Calle skriver:

  Hej Ligan! Jag vill bara komma med lite pepp här; och säga att jag tycker ni gör en väldigt viktig insats för rollspelssverige. Jag vet att rollspelsindustrin är allt annat än en rak väg mot ”financial independence” och därför är jag väldigt glad att några fortfarande vågar satsa på penna och papper. Ni gör ett skitbra jobb, och särskilt Coriolis ligger mig varmt om hjärtat – ni verkar förvalta arvet från Järnringen bra. Jag försöker köpa allt ni gör och ser verkligen framemot nya C-regelboken och ESF när de väl blir aktuella.

  Skitbra att ni har en blogg tycker jag också – även små uppdateringar, som den här, är alltid välkommet.

  Kör hårt, ni behövs.

  bladerunner_35 skriver:

  Jag vill också stämma in i lovorden kring er blogg. Det är något jag saknat tidigare när jag följt något svenskt rollspel. Det räcker med någon kort uppdatering då och då och jag tycker ni gör ett mycket bra jobb i relationerna med era kunder!

  Det är särskilt roligt med er närvaro på forumet.

  Tomas skriver:

  Tack för uppmuntran! Sådant gör underverk för motivationen. 🙂

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan