Svavelvinter på Lincon


Det har varit lite tyst här på bloggen ett tag, men det beror inte på minskad aktivitet hos Ligan – tvärtom! Slutfinishen på Svavelvinterspelet tar lite mer tid än vi hade hoppats – det är korrfix, kartpill, baksidestext och en massa tekniskt pill för att göra hela boken redo för tryck. Men inom några dagar går boken till tryck, och sen är det vara att invänta leveransen – som vi har insett kommer att väga en bra bit över ett ton!

Lincon närmare sig med stormsteg. Vi hade mycket gärna varit där, men av diverse jobb- och familjeskäl så blir det tyvärr ingen närvaro av Fria Ligan i år. Men våra spel kommer att finnas på plats! Den eminente Simon Engqvist (Guendolin på forumet) arrangerar Svavelvinterscenariot Brushanens sista vila, som premiärspelades på Gothcon i påsk. Om du missade chansen att testa Svavelvinterspelet då finns det alltså en ny chans nu!

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan