En ny stjärna tänds för Coriolis


Vi kan med glädje berätta att just i kväll har en ny stjärna tänts i tredje horisonten. En helt ny blogg som riktar sig till Coriolis har just öppnat. På bloggen Syndikatet kan ni läsa mer och få chansen att uppleva nya äventyr och läsa spännande historier från tredje horisonten.

Gänget bakom Syndikatet är Adam, Martin och Daniel, som bland annat just nu håller på och färdigställer ett konventsscenario till Coriolis – Den Svarta Tigrinnan, åt Fria Ligan, som ni har chansen att spela på GothCon. Dessutom har Adam skrivit vår mest sålda print-on-demand-produkt, nämligen Iskallt Inferno.

Vi ser fram mot en massa nytt härligt material till Coriolis i allmänhet och Pelarkvadranten i synnerhet. Så ta chansen och surfa in på Syndikatet och skriv era välkomsthälsningar till ett nytt gäng rollspelsskribenter!

Kommentarer

  Martin skriver:

  Åh! Trevligt!

  Mithridates skriver:

  Mycket trevligt att höra, ser fram emot att se den växa!

  Har dock inte fattat riktigt ännu var Pelarkvadranten ligger, ni har sagt att det är mellan Kua och Mira, ingår då Aiwaz och Zalos eller ingår Odacon i den?

  Martin skriver:

  Hej Mithridates,

  Kika in på sidan och klicka på Om Pelarkvadranten så finns där en karta!

  Mithridates skriver:

  Tackar för detta, blev lite förvirrad över kartan då den var vänd 90 grader 😛
  Men snygg karta, hela detta med att Syndikatet har startat har gjort mig euforisk, jag ser verkligen fram emot mer av det jag ser på bloggen!

  tellving skriver:

  Mycket goda nyheter!

  coffinshaker skriver:

  Tack för alla fina kommentarer. Vi hoppas på en strålande tid i den tredje horisonten. Det vore också på sin plats att understryka att kartan inte är tillverkad av oss utan fanns på Järnringens forum, när det begav sig. Det vi har gjort är att vi lagt till Pelarkvadranten i text.

  Daflum skriver:

  Så var cirkeln sluten och frilansarna som blev ett förlag har skaffat sig frilansare.

  coffinshaker skriver:

  Ha ha, har själv tänkt i de banorna.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan