Metaplott till Mahanjis Väktare


Det är äntligen dags att släppa hela bakgrunden och fortsättningen på Mahanjis Väktare. På tiden kan man säga eftersom metaplotten har varit färdig länge och funnits som fil i snart ett år. Nu har även Mahanjis Väktare sålt rejält under den rea på Coriolisprodukter som pågår och många sitter nog med boken i hemmet och undrar över fortsättningen – som kommer.

Med brasklappen att detaljer och flöden kan komma att ändras så är hela idén serverad här – på vårt forum. Texten riktar sig så klar endast till spelledare. På samma plats hittar ni även onlinematerialet till Mahanjis Väktare. Jag hoppas att det här kommer svara på en hel del frågor. Viktigt att notera är att det krävs att man läst onlinematerialet och själva det tryckta scenariot nyligen för att förstå allt.

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan