En titt på Argond


Men hjälp av den eminente kartritaren Tobias Tranell har Fria Ligan och Erik Granström tagit fram en karta över kontinenten Argond. Kartan är kopplad till avsnitten Nära och Fjärran hamnar som att figurera i Svavelvinterspelets världsdel. I spelet kommer kartan förmodligen ligga på en helsida men originalet är gjort i A1-format så håll tummarna för att alstret dyker upp som fristående produkt någon gång i framtiden. Du som har frågor eller funderingar angående kartan och kontinenten  kan diskutera dem på Fria Ligans forum i tråden om Argond . Klicka på kartan för större visning.

Kommentarer

  Erik G skriver:

  Mycket vackert! Jag vill ha den i A1 för att sätta inramad på väggen bredvid min Trakorienkarta! Vill ha, vill ha…!

  Henke skriver:

  Enastående! Jag köper så fort den blir tillgänglig!

  Fredrik skriver:

  Underbar! Altor för en ny generation, och för oss gamlingar. =)

  Peter skriver:

  Fristående produkt – snälla! Grymt roligt att se alla namnen i svart på gult på en så läcker karta!

  Måns skriver:

  Snygg!!

  D-man skriver:

  Väldigt snygg karta!
  Är det någon speciell anledningen till att vissa namn har fått hänga med från spelvärlden-vi-inte-nämner-här-och-som-ägs-av-Riotminds medan de flesta sållats bort? Magilre, Ransard, Jorpanga m.fl. har ju förekommit tidigare på annat håll.

  Erik G skriver:

  D-man: Jag har plockat med mig en del namn som jag själv hittade på i Ereb (jag ritade kartan när det begav sig) eftersom flera av dem redan har nämnts i romanerna. Trakorien låg ju även där som ni vet. Andra personers platser har jag inte använt, men det har inte främst med ägande / upphovsrätt / varumärken att göra utan beror mer på anständighet och användbarhet.

  Sedan heter det Jorpagna. ”Jorpanga” var slanguttrycket för att krossa tempelfönster i Tulmald vad jag vet.

  Måns skriver:

  En helt ny värld! 🙂 Vackert!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan