Fria Ligan till GothCon – SL sökes!


Året som kommer medför en nyhet – Fria Ligan kommer äntligen att besöka GothCon i samlad tropp. Konventet äger rum under påsken den 6-8/4 2012 och det sammanfaller (nästan) med släppet av Svavelvinter, så räkna med att det kommer att finnas mycket att tala om och titta på.

Vi arrangerar specialskrivna äventyr till konventet till både Svavelvinter och Coriolis, och vi demospelar en ny prototyp av brädspelet Förbjuden Zon. Tyvärr var vi aningen sena att anmäla oss, så våra evenemang finns inte med i den folder som distribuerats. Därför tar vi chansen att göra lite reklam här och efterlyser samtidigt villiga spelledare!

Mejla oss och tala om vad ni är intresserade av och vilka dagar (fredag, lördag, söndag) och tider (förmiddag, kväll, natt) ni kan SL:a. För Svavelvinters del riktar vi oss endast till er som varit externa speltestare under konstruktionstiden, men för Coriolis finns inga sådana begränsningar!

Båda våra scenarion är under utveckling, vi återkommer med mer information här på bloggen under kommande veckor och månader. När det gäller Coriolisscenariot, som skrivs av ett frilansargäng i självaste Göteborg, kan vi ge en smygtitt redan nu:

 

Coriolis: Pelarkvadranten

Den viktiga handelsleden mellan Kua och Mira går genom de fyra stjärnsystem som tillsammans kallas för Pelarkvadranten. Konstellationen har länge fört en lugn tillvaro i skuggan av viktigare system men har genom ett beslut i Fraktionernas råd kastats in i ett maktspel som kommer att få stora konsekvenser. Mäktiga grupperingar har anlänt och de skyr inga medel för att nå sina mål. Snart blossar nya konflikter upp jämsides med uråldriga schismer som väckts ur sin slummer. Ödestimmen är kommen för de fyra systemen.

 

Vi ses på GothCon!

 


Kommentarer

  Guendolin skriver:

  Eventuellt kan jag. Coriolis har jag spelat ganska mycket och spellede Adams äventyr på SSK 2010. Svavelvinter spelade jag på SSK 2011. Kan inte lova 100% än då jag inte har bestämmt mig om jag åker till Götet eller ej i April men det ser ut som om jag skulle vara ledig hela den veckan. (sheman och planer kan iof komma att ändras). Jag ska eventuellt också spelleda Western för Rävspel. Ni kan nå mig på [floggingluna snabel-a gmail punkt com].

  Så kan vi kanske höras vid ett senare tillfälle!

  Tomas skriver:

  Toppen, vi håller kontakten!

  Fellman skriver:

  Kommer äventyren att läggas upp någon stans på hemsidan efter Gothcon?

  Kosta skriver:

  De blir nog podar med extramaterial precis som Ljusblomman och Iskallt inferno blev.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan