…och där är de slut!


Oj, vilket ös! Att vi skulle få in 100 förbeställningar bara två dagar hade vi inte vågat drömma om. Men nu är vi där.

Möjligheten att få Trakorienkartan hemskickad utan extra kostnad är härmed borta. Men misströsta inte om du missade chansen. Vi kommer att trycka upp kartan igen, och sälja den separat för en rimlig penning. Eftersom intresset har varit så stort så överväger vi att göra det snart, och inte vänta tills spelet är lanserat som vi först tänkte.

Och du kan alltid förbeställa själva spelet. Det gör du här.

Ni som har lagt en beställning innan 09.30 i dag kommer att få kartan, dock kan det dröja lite längre för några av de senare beställningarna då vi gick över gränsen i natt och har ett nytt lass kartor på väg.

Kommentarer

  Erik G skriver:

  Jag citerar mail från Tomas till mig i förrgår (!): ”Vi tror väl att det dröjer innan vi är uppe i 100, om vi ens får så många.” Själv var jag helt övertygad om att det skulle bli hundra beställningar senast nu till helgen men också jag var alltså för pessimistisk. Mest grämer det mig att jag inte hårdare drev den vadslagning jag föreslog om när antalet hundra skulle uppnås men Tomas har lovat mig en flaska vin ändå på moraliska grunder.

  Ni som beställt kan bara gratuleras för det här kommer att bli en mycket inspirerande bok med en lika inspirerande karta!

  Tomas skriver:

  Hehe, ja det var en jäkla tur för mig att vi inte slog vad om något dyrt!

  Offer skriver:

  Själv fick jag halvt panik när jag läste blogginlägget ca 8 timmar efter post. ”Åhnej, jag håller på att gå miste om kartan!” en halvtimme efter detta var det beställt och jag kunde lugna ner mig.
  Fyyy FL, ni får tänka på era kunders stackars nerver.

  Anders Norén skriver:

  Jag är, i ärlighetens namn, mer intresserad av kartan än av spelet. Tur att förhandsexemplaren tog slut så fort att jag slapp gå och våndas över det rimliga i att lägga mer än fyrahundra spänn på en karta

  giaffrac skriver:

  Ni kanske ska ta bort texten om att de som förhandsbokar kan få kartan om möjligheten är borta?

  Tomas skriver:

  Javisst, det trodde jag att vi hade gjort? Har vi missat det någonstans? I så fall ber vi om ursäkt!

  Kosta skriver:

  Det togs bort igår – var har vi missat det – jag kan inte hitta det.

  Adrian Ulvsgärd skriver:

  En vecka? Attans, då har jag lämnat Malmö för familjen i Stöckhölm. Jag förmodar att eftersom paketet är så stort kommer det att skickas till postutlämning där det kommer försmäkta i min frånvaro? : (
  Vill inte komma hem efter jul för att finna att posten skickat tillbaka min älskade karta!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan