Det står inte stilla i Coriolisfabriken


Av naturliga skäl talas det mest om Svavelvinter – nästa stora släpp från Fria Ligan. Men det betyder inte att det står stilla i Coriolisfabriken. Där jobbas det just nu med att få färdigt vår nästa podprodukt (print-on-demand) till Gränsrymden, själva världsboken som beskriver Gränsrymden och Djachroum i detalj. Mycket av materialet är finslipat från tidigare Fenixartiklar eller taget från Horisontens  ände-sajten men det har även lagts till texter från frilansare, nya platser och ett litet indroduktionsscenario till Gränsrymden. Med Gränsrymden och Djachroum i spelledarens hand finns det inte längre någon ursäkt att inte starta en kampanj i Gränsrymden.

Ikonernas nåd, tänker ni säkert. Vad händer där? Det pågår en hel där också. Som vi berättat tidigare under hösten har vi gjort en del ändringar i den första delen, Emissarien som försvann. Den blir nu längre och utnyttjar den artikel som vi skrivit till Kua i Fenix. Ni kommer inte bli missnöjda, kan vi säga. Mer om det och annat i framtiden på bloggen.

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan