Smygtitt: DiFolternas fältläger


DiFolterna ett säreget och mytomspunnet sällskap i Trakorien. De kallar sig spagyriker, en slags alkemister som strävar efter kroppslig och andlig förädling. Nedan följer en bild från DiFolternas fältläger i Stromaträsken i Ilibaurien på norra Paratorna. Bilden, som kommer att finnas med i rollspelet Svavelvinter, är signerad Magnus Fallgren.

Erik Granström beskriver platsen så här i sin kommande roman Slaktare små:

”Först när de efter någon timme närmade sig träsklägret Parenkymon trängde månen ur dimmorna för att belysa scenen i all dess ödslighet. Besökarna såg en hel samling olikstora byggnader med spetsiga tak vilande på pålar och sumpholmar. Åldriga tusenrotsträd klöste med sina hänggrenar takspånen på torn och skjul, kanske i drömmar om att återerövra en förlorad avskildhet.”

Kommentarer

    Klaatu skriver:

    Oj, oj, oj. Satan vad inspirerande. Kanonbild av Magnus. Spännande text av Erik. Kan knappt vänta till det färdiga rollspelet. Bra jobbat grabbar.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan