Djachroums rymdhamn


Djachroum tornar upp sig i rymden framför er. En svart skugga mot en än svartare rymd. Enstaka ljus och positionsmarkörer glimmar svagt på dess skrovliga yta. Som ett mörkt band löper en djup klyfta genom asteroiden och vid dess början kan ni se en spira, asteroidens enda yttre struktur förutom ett fåtal ruiner vid klyftans sida. Lämningar från den sägenomspunna Tvillingstationen. Med asteroidens svaga rotation öppnar sig rymdhamnen som en glimrande havsanemons mun mot er, med koncentriska ljuscirklar som leder in i stationens hjärta. Den virtuella inflygningsvektorn överlappar nu med verkligheten och kommando ges för att påbörja inflygning. Piloten nickar och för styrspaken framåt så ni sakta börjar dyka mot Djachroum, Gränsrymdens nexus och pärla!

Den här stämningstexten från konventsscenariot Ljusblommans Mörka Blad har fungerat som inspiration för illustrationen av en frihandlare ovanför Djachroums rymdhamn. Illustrationen är gjord till produkten Gränsrymden och Djachroum vars texter det knopas för fullt med i spelstudion. I övrigt kan jag meddela att jag i morse skickade det färdiglayoutade scenariot Iskallt Inferno på slutkorrektur…

Kommentarer

  coffinshaker skriver:

  Ballt! Båda nyheterna och bilden ovan ger hopp om ett maffigt Coriolis år!

  Plektrum skriver:

  Härligt! Nyss köpt de flesta Fenix med Coriolis-material i.
  Skickar omedelbart mina spelare till Gränsrymden 🙂

  Kosta skriver:

  @Plektrum: Härligt – skriv gärna en krönika och berätta hur det går på forumet! 🙂

  PrivateMonkey skriver:

  Holder med! Spennende at dere har tatt over. Lykke til!

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan