Vad händer nu?


Hur ser Coriolis framtiden ut under Fria Ligans regi? Vilken typ av produkter kommer vi ge ut? Kommer vi följa Järnringens releaseplan? Vad händer med Ikonernas Nåd? Frågorna är många och vi tänkte här svara på dem i övergripande ordalag. 

Till att börja med vill vi säga att Ikonernas Nåd naturligtvis ska komma så fort som möjligt. Coriolis utan Ikonernas Nåd är som Mutant utan talande djur. Vårt mål är att få ut den första delen så fort som möjligt och det som är kvar är att få in bilder, göra en sista revision av råmanuset och sätta layouten.

Arbetet med Svavelvinter fortsätter med samma team som förut. Projektleder gör Mattias Lilja, Tomas är en del av Fria Ligan och fortsätter naturligtvis också att jobba med Svavelvinter tillsammans med de drivna frilansskribenter som redan författat en stor del av spelet. Och över allt vakar naturligtvis pelarfadern själv, Erik Granström.

Vi har som mål att få ut en premiumprodukt per år, det vill säga en inbunden bok med färgbilder. Däremellan kommer vi satsa på fler men kortare produkter och där är det viktigaste sättet för oss att få ut dem till er är via print-on-demand. Fördelen med POD är att det är lätt att få ut, vi kan få kortare produkter i fyrfärg. Vinsten kommer att återinvesteras i nya tryck och den andra kostnaden, snygga bilder. Vi kommer naturligtvis se till att de finns att få tag i via butiker, för er som vill bläddra i produkter innan köp.

Angående releaseplan så kommer vi att undvika satta datum. Här på bloggen kommer det istället stå om det som ligger närmast på tur. Har ni inte fått nog med svar? Ställ frågor här och nu.

Kommentarer

  Mats skriver:

  Stort grattis till er uppstart! Jag önskar er all lycka med de projekt som nu landat hos er, särskilt Coriolis. Men, jag är inte orolig, ni har gång på gång visat att ni kan producera minst lika bra som Järnringen gjort. Det ska bli extra kul att se vad som händer med Tredje Horisonten nu när er röst blir kanon.

  Än en gång, lycka till!

  rjonas skriver:

  Lycka till! Ser fram emot att läsa Ikonernas nåd.

  Kosta skriver:

  Vi ska försöka se till att ni får det så fort som möjligt – så klart 😀

  Daflum skriver:

  Väntar med spänning på allt ni kommer slänga ut och er ide om en fet produkt per år samt POD låter smart. Kommer ni släppa Arams Ravin som en sådan?

  Sen hoppas jag att det är bra jämställt i ESF. Järnringen verkade ju äntligen ha fattat grejen med coriolis(mig veterligen måste Ghazalis vara det första äventyr där kvinnliga SLP var i majoritet och de var bra kvalikativt med)

  Jag tror på er stenhårt och har länge mer eller mindre vetat att det skulle bli ni som tog över. Skall försöka vara så aktiv på det nya forumet som möjligt så att ni känner att ni har en fanbase som bryr sig om det ni skapar.

  Montana skriver:

  Härligt att inte Coriolis går i pension tillsammans med Järnringen!
  Kommer garanterat spendera mina surt förvärvade Birr på era kommande produkter.

  Grattis och lycka till med allt!

  Kosta skriver:

  @Daflum: Har i ärlighetens namn inte räknat på de olika karaktärerna i ESF. Vi får se när vi närmar oss det 🙂

  Och det stämmer att Arams/Jina ska bli en av våra POD:ar – saker vi jobbar på fn.

Kommentarer avstängda

Din varukorg

Summa
Kronor
Frakt och rabattkoder läggs till i kassan